Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Producten
2I457x10i75039a99Z8OvOF995GL8766.jpg
De Kacheltoko
Over ons
De Kacheltoko is de webshop afdeling van De Kachelsmid Emmen. Wij zijn een kleinschalige kachelzaak, dat voornamelijk opereert in de provincie Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland.
Vraag offerte aan
 
Over ons:

De kacheltoko - Kachels, haarden en rookkanalen

De Kacheltoko is de webshop afdeling van De Kachelsmid Emmen. De Kachelsmid Emmen BV is een kleinschalige kachelzaak, dat voornamelijk opereert in de provincie Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland.

De Kachelsmid Emmen en De Kacheltoko zijn gespecialiseerd in het verkopen en installeren, repareren en reviseren van:
houtkachelsgashaardenpelletkachelsspeksteenkachels, allesbranders en rookkanalen. Tevens verzorgen wij uw schoorsteen renovatie d.m.v. voeringen en op afspraak kan uw schoorsteen geveegd worden.

De Kacheltoko is in Drenthe gevestigd en heeft ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van houtkachels, gaskachels, pelletkachels, speksteenkachels, open haarden, allesbranders terrashaarden, voeringen en rookkanalen. Op zoek naar een kachel in Emmen en kachelonderdelen? Kijk in onze webshop De Kacheltoko.

De kachelsmid Emmen werkt met een online webshop, daardoor kunnen wij gegarandeerd goedkoper zijn dan onze concurrenten. Advies nodig? Bekijk onze werkwijze of neem contact op via het contactformulier of bel 0591-230004, 
dekacheltoko.nl maakt gebruik van cookies o.a. voor het meten van bezoekersstatistieken. Staat u dit toe?
Accepteer geselecteerde cookies
copyright De Kacheltoko