Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Producten
2I457x10i75039a99Z8OvOF995GL8766.jpg
Installatie flexibele voeringen in bestaande schoorstenen Installatie flexibele voeringen in bestaande schoorstenen Installatie flexibele voeringen in bestaande schoorstenen
Installatie flexibele voeringen in bestaande schoorstenen Installatie flexibele voeringen in bestaande schoorstenen Installatie flexibele voeringen in bestaande schoorstenen
Installatie flexibele voeringen in bestaande schoorstenen
Er zijn enkele situaties, waardoor een flexibele voering nodig is voor uw bestaande schoorsteen: Uw schoorsteen is lek, optimaliseren van de trek,uw schoorsteen is te poreus.
Vraag offerte aan
 
Flexibele voeringen is van hoogwaardig RvS T-600 materiaal vervaardigd en bestand tegen extreem hoge temperaturen tot wel 1000 graden Celsius.

Flexibele voeringen zijn verkrijgbaar in diverse maten.
-Voor houtkachels geld een minimale maat van 125 mm tot maximaal 200 mm diameter.
-Voor gaskachels voldoet meestal een diameter van 100 mm.

Bekijk onze werkwijze

Bij de aanschaf van een houtkachel, gaskachel, pelletkachel, speksteenkachel of open haardheeft u een enorme keus aan merken, modellen en mogelijkheden. Om u over al deze verschillende mogelijkheden goed te informeren werken wij als volgt:

Via onze webshop kunt u een indruk krijgen welke houtkachels en/of gashaarden er zijn en welke van deze mogelijkheden het beste bij u passen. Ook voor rookkanalen en voeringen in bestaande schoorstenen kunnen wij u van dienst zijn. Door contact op te nemen via het offerteformulier of via 06-18151316 geven wij u vakkundig advies. Wij zullen waar mogelijk alle mogelijkheden en keuzes op een rijtje zetten.

Kijkafspraak bij u thuis

Na ons eerste contact kan er een afspraak gemaakt worden, zodat wij bij u thuis de situatie kunnen komen bekijken en beoordelen. Natuurlijk willen samen met u ook verschillende types gas- of houtkachels uitzoeken, die het beste in uw situatie passen. Dit is gratis en vrijblijvend! Tijdens dit bezoek wordt ook bekeken of uw wensen technisch te realiseren zijn en welke materialen moeten worden gebruikt. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de uit te voeren werkzaamheden en u krijgt inzicht in de kosten.

Offerte

Na de kijkafspraak ontvangt u van ons een offerte. Deze offerte is correct en volledig, omdat de situatie bij u thuis inmiddels bij ons bekend is.

Installatie

Na akkoord gaan wij uw werkzaamheden plannen. De installatie van uw kachel of haard gebeurt uitsluitend door vakkundige installateurs. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer en onder garantie uitgevoerd.

Onderhoud

Uw kachel of haard heeft onderhoud nodig. Wij kunnen dit onderhoud uitvoeren in de werkplaats van De Kachelsmid Emmen of bij u thuis.

Doe-het-zelf

De doe-het-zelver kan natuurlijk ook bij De Kacheltoko terecht.  De webshop van De Kacheltoko levert u alle producten om uw project tot een goed einde te brengen. Natuurlijk kan De Kacheltoko u van advies voorzien door contact op te nemen via het contactformulier, het offerteformulier of via 06-18151316. Deze is geheel vrijblijvend.
In een straal van 30 km rondom Emmen vragen wij geen voorrijkosten. Buiten een straal van 30 Km rondom Emmen zijn wij genoodzaakt om € 0,19 per km te vragen.
 
dekacheltoko.nl maakt gebruik van cookies o.a. voor het meten van bezoekersstatistieken. Staat u dit toe?
Accepteer geselecteerde cookies
copyright De Kacheltoko